• JÍDELNÍ LÍSTEK •

STUDENÉ PŘEDKRMY

1 ks Nakládaný hermelín, chléb *(1,3,7)………………………………………………….65,-

1 ks Nakládaný hermelín s uzeninou, chléb *(1,3,7)………………………………………..70,-

100 g Tlačenka od šéfkuchaře, cibule, chléb *(1,3,7)…………………………………………..60,-

2 ks Domácí utopenec, chléb *(1,3,7)……………………………………………………………….55,-

POLÉVKY

0,33 l Poctivá gulášová s chlebem *(1,3)…………………………………………………………….54,-

0,33 l Hovězí vývar s masem a nudlemi *(1,3,9)………………………………………………..49,-

0,33 l Česneková speciál (uzenina, žloutek, sýr, krutónky) *(1,3,7)…………………….54,-

TEPLÉ PŘEDKRMY

150 g Konfitovaný vepřový bůček, hořčice, křen, chléb……………………………70,-

HOTOVÁ JÍDLA

150 g Hovězí svíčková na smetaně se šlehačkou a brusinkami, houskový knedlík .

*(1,3,7,9)…………………………………………………………………………………………………165,-

150 g Hovězí guláš s cibulí a křenem, špekový knedlík *(1,3,7)……………………….165,-

150 g Vepřová líčka na červeném víně, bramborová kaše s pažitkou *(1,7,9,12)..165,-

150 g Moravský vrabec, dušené bílé zelí, bramborový knedlík *(1p,3,7)…………155,-

150 g Rizoto s kuřecím masem a čerstvou zeleninou sypané parmazánem *(7).155,-

MINUTKY

500 g Grilovaná masitá uzená vepřová žebra (hořčice,křen,chléb) *(1,3,7,10)…….190,-

1 kg Pečené vepřové koleno na černém pivku,křen,hořčice,okurky,chléb

*(1,3,7,10)………………………………………………………………………………………………..390,-

200 g Hovězí steak –pravá svíčková Nový Zéland…………………………………………350,-

200 g Vepřový steak z kotletu s fazolovými lusky v anglické slanině……………..170,-

200 g Kuřecí prsní steak…………………………………………………………………………………120,-

200 g Grilovaný steak z lososa *(4)………………………………………………………………….210,-

DOMÁCÍ OMÁČKY

75 g Pepřová smetanová omáčka *(1,7)…………………………………………………………..55,-

75 g Demi glace s naloženými švestkami ve whisky *(9)…………………………………55,-

ŘÍZKY

150 g Smažený vepřový řízek *(1,3,7)………………………………………………………………120,-

150 g Smažený kuřecí řízek *(1,3,7)…………………………………………………………………120,-

BEZMASÉ JÍDLA

150g Smažený sýr *(1,3,7)…………………………………………………………………………………90,-

4 ks Smažené tvarůžky *(1,3,7)………………………………………………………………………115,-

ZELENINOVÉ SALÁTY

150/400 g Zeleninový salát se smaženými kuřecími řízečky / grilovanými

medailonky, toast *(1,3,7)……………………………………………………………………….170,-

150/400 g CEASAR salát / CEASAR salát s kuřecím masem

(římský salát s dresinkem z ančoviček, parmazán, krutónky) *(1,3,4,7) 140,-/180,-

100/400 g Šopský salát (paprika, rajče, okurka, balkanský sýr) *(7)……………………..120,-

MOUČNÍKY

1 ks Jahodové pyré se šlehaným mascarpone a vaječným likérem *(1,3,7)………45,-

DOPORUČUJEME

PŘÍLOHY

200 g Vařené rané brambory……………………………………………………………………………30,-

150 g Americké brambory…………………………………………………………………………. 30,-

150 g Hranolky…………………………………………………………………. 30,-

160 g Jasmínová rýže…………………………………………………………………………………..30,-

150 g Grilovaná čerstvá zelenina (lilek, cuketa, paprika, cibule)………………………45,-

50 g Tatarská omáčka / ďábelská omáčka *(10)……………………………………………….20,-

1 ks Chléb *(1,3)…………………………………………………………………………………………….. 5,-

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv zaměstnanců restaurace!